Voor de kinderen:


In ons pannenkoekenhuis is binnen een speelhoek en buiten is een speeltuin met trampolines, een zandbak en een speeltoestel met glijbaan en schommel. In het seizoen (voor- t/m najaar) hebben we buiten ook een springkussen met glijbaan erin.

Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen tot en met 12 jaar 2 tolmunten. Deze zijn meteen in te leveren voor leuke cadeautjes, maar sparen voor iets groters kan ook! Bij grote pannenkoeken zitten nooit tolmunten. Tolmunten zijn los te koop voor €0,75. Uw volle stempelkaart is ook 10 tolmunten waard.

Bij kinderfeestjes vanaf 6 personen hebben wij extra tolmunten voor de jarige. Er is een arrangement met voor alle kinderen gratis onbeperkt ranja. Daarbij mag je zelf je pannenkoek versieren met lekkers. Bel voor meer info of om te reserveren naar 0411 – 67 44 96

Wilt u thuis nog eens nagenieten na het pannenkoeken eten? Dan kunnen wij u een leuk pannenkoekenboek “De Kinderpannenkoek” aanraden om samen met uw kinderen te lezen. Bestel het pannenkoekenboek op www.pannenkoekboek.nl.