Voor de kinderen:


In ons pannenkoekenhuis is binnen een speelhoek en buiten is een speeltuin met trampolines, een zandbak en een speeltoestel met glijbaan en schommel. In het seizoen (voor- t/m najaar) hebben we buiten ook een springkussen met glijbaan erin.

Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen tot en met 12 jaar 2 tolmunten. Deze zijn meteen in te leveren voor leuke cadeautjes, maar sparen voor iets groters kan ook! Bij grote pannenkoeken zitten nooit tolmunten. Tolmunten zijn los te koop voor €0,75. Uw volle stempelkaart is ook 10 tolmunten waard. Groene muntjes zijn al ruim 10 jaar niet meer geldig.

Bij kinderfeestjes vanaf 6 personen hebben wij extra tolmunten voor de jarige. Er is een arrangement met voor alle kinderen gratis onbeperkt ranja. Daarbij mag je zelf je pannenkoek versieren met lekkers. 

Wilt u thuis nog eens nagenieten na het pannenkoeken eten? Dan kunnen wij u een leuk pannenkoekenboek “De Kinderpannenkoek” aanraden om samen met uw kinderen te lezen. Bestel het pannenkoekenboek op www.pannenkoekboek.nl.